Kom og hør Peer Heissel

Kom og hør Peer Heissel, vært på DK4 ”Naturligvis”
Peer Heissel er heilpraktiker - tysk uddannet naturlæge med over 20 års klient- og klinikerfaring. Peer vil forklare, hvad medicinsk cannabis er, hvordan det virker i kroppen og om hans erfaringer med hundredvis af klienter.
Peer vil fortælle om forskellen på hampefrøolie, som kan købes i helsekostbutikker, og den effektive hampeolie, hvordan de forskellige produkter kan anvendes, og hvor vi på lovlig vis kan bestille eller selv købe produktet. Det er godkendt i EU og indeholder kun 0,2% THC (Tetrahydrocannabinol).
Tirsdag den 6. juni kl 19 i Værløse Kirke. 50 kr
. ved entréen. Tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 60 70 48 87.

 

Rosenmetoden bodywork - bevægelser

Tirsdag d. 17. marts 2015 Kl.19 - 21.30
Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500
- en invitation til større kropsforståelse med mindre stress og forbedret cirkulation.

Oplev Karen Vinding cert. rosen
tera-
peut og
senior-
lærer i rosenbevægelser fortælle om og demonstrere Rosenmetoden.
Den er udviklet af den amerikanske fysioterapeut Marion Rosen. Gennem dyb afspænding, kan du opnå en indsigt i, hvilke potentialer i livet, du har tilbageholdt. Når musklerne slipper deres spændinger, får vejrtrækningen og følelserne mere plads. Når tilbageholdte potentialer får mulighed for at komme frem og blive brugt, opleves et større velvære. Med enkle øvelser kan der åbnes for åndedrættet og dermed skabes mulighed for en større cirkulation i kroppen (hjerte og lunger får mere plads).
Når kroppen bevæges med nærvær og respekt kommer letheden og legen frem.

Tilmelding senest 15. marts til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 60 70 48 87.

Medlemmer 80 kr, andre 100 kr. Betal ved entré.

Kan man leve af lys - af prana - af luft?

 

Onsdag d.
13. maj 2015
Kl.19 - 21.30


Værløse Kirke,
Højeloft Vænge 20, 3500 

Spændende, tankevækkende og måske provokerende foredrag med lærer, forfatter, kinesiolog mm.
PiA HARDENBERG.

KAN MAN LEVE AF LYS … AF PRANA… AF LUFT?

Nogle mennesker lever i bedste velgående uden at indtage fast føde overhovedet. Hvordan kan det lade sig gøre at leve uden at spise mad?! 


Er mennesket virkelig et selvopretholdende væsen, som kan leve uden indtagelse af mad? Har det noget at gøre med en speciel spirituel udvikling? Hvilken betydning har vores følelser i forbindelse med at indtage fast føde? Er der en sammenhæng mellem vores indtagelse af føde og udviklingen af vores bevidsthed? 

Noget tyder på, at vi er på vej til at udvikle en helt ny bevidsthed om næring til selvopretholdelse, end vi hidtil har kunnet forestille os. 

Hør om en del af den nye tids bevidsthed, som giver interessante og spændende perspektiver på livets opretholdelse som menneske.
Kom og få indblik i en spirituel livsførelse uden indtagelse af fast føde.

                       
Tilmelding senest 12. maj til
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på
mobil 60 70 48 87
Medlemmer 100 kr, andre 150 kr. Betal ved entré

Kan man optimere sine chancer for overlevelse af cancer?

Tirsdag d. 17. februar 2015 Kl.19 - 21.30
Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500
 

Bettina har haft kræft 2 gange. Hun er lærer, coach og mor til 3 og tager os med på en fantastisk rejse med egen erfaring, råd og andre statistikker og fortæller om mødet med hospitals- og omverdenen, da hun valgte strålerne fra og om modet til at sige nej tak. I dag fuldstændig rask og sygdomsfri ! Værktøjer som kost, motion og søvn kender vi, men der er mange flere veje.
Du får tips og tricks til værktøjskassen, simple og powerfulde justeringer, der kan bevirke store ændringer i din krops helbred og dit liv generelt. Tankevækkende, motiverende og inspirerende. Et alvorligt tema serveres med masser af humor og respekt for, hvad det er. 
Se Bettinas artikel i Ude og Hjemme http://www.udeoghjemme.dk/Artikler/Kaerlighed-og-sorg/2014/september/37-bettina.aspx

Tilmelding senest 15. februar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 60 70 48 87.
Medlemmer 100 kr. andre 150 kr. Betal ved entré.