”Martinus åndsvidenskab og den personlige udvikling”

Tirsdag 26. september
kl. 19-21.30 Steen Leithoff om
"Martinus åndsvidenskab og
den personlige udvikling” 

Med denne arbejdstitel vil jeg trække nogle analyser ud af Martinus’ verdensbillede, som giver stor støtte til forståelsen af personlig udvikling, men også det personlige ansvar. Tanker om reinkarnation og ”skæbne” er nogle af de store ting i livet for flere og flere mennesker. 
Lad os sammen rejse ind i dette unikke univers af åndsvidenskabelige analyser og dér skabe en efterfølgende stemning eller atmosfære, der vil lyse som fyrtårne i bevidsthedens periodiske faser af mørke.  

Sted: Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20

Medlem af LNS 80 kr. andre 100 kr. 
Tilmelding på Lns.billetexpressen.dk 
eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Alle oplysninger på
60 70 48 87 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

"Rudolf Steiners frihedsimpuls"

Tirsdag d. 29. august kl 19-21.30
Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500
v. Kirsten Skjerbæk engageret i næring til krop, sjæl og ånd.

Rudolf Steiners værk "Frihedens Filosofi" er ved første øjekast et filosofisk værk, men viser sig at være en skolingsvej til åndelig indsigt. Det er den mest intime skoling, du kan tænke dig. Den handler om din egen allerinderste aktivitet, dit eget bevidste nærvær - og dog tager den sit udgangspunkt i det allermest dagligdags, som hvordan du erkender en krop. 

Under foredraget vil der eventuelt blive knyttet tråde til andre dele af Steiners værk. Kirsten Skjerbæk har studeret dette værk i 36 år og er tæt forbundet med det. Frihedens Filosofi var hendes indgang til antroposofien, som således også har fulgt hende siden da. Gå på opdagelse på Kirstens blog www.individuelnæring.dk

Medlemmer af LNS 80 kr andre 100 kr. Tilmeld dig og betal via
http:/Lns.billetexpressen.dk - eller tilmeld dig på tlf. 6070 4887
eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betal ved entré

 

Værdibaseret udvikling og den nye verdensorden

AFLYST i aften!
Foredrag v. Lars Bjerregaard
Tirsdag d. 23. august kl 19-21.30
”Værdibaseret udvikling og den nye verdensorden.”
Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500

Hvordan bliver vi "fyrtårne" for samfundet? Hvad skal der til for at vi når vores højeste potentiale? Hvordan hjælper vi "de andre" med at gå samme vej?
Vores meninger, holdninger, adfærd og verdens-billede har grundlag i vores personlige og vores samfunds værdinormer - altså, hvad vi mener der er rigtigt og forkert - i orden og ikke i orden - hvad vi mener man må og ikke må osv. Dette ændrer sig med livet, men vi har nogle ensartede karakteristika, som er grundlaget for Clare Graves teori, i daglig "Spiral Dynamics". Det vil Lars gennemgå med eksempler fra hans eget liv og fra verden omkring os. Han har selv gennemgået en transformerende udvikling bl.a. med grundlag i Clare Graves teori. Lars mener, at den tredimentionelle forståelsesverden ville kunne gøre det langt nemmere for alle at samarbejde om noget bedre. Lars er endvidere uddannet i Coaching, Mentoring, Mindfulness meditation samt Healing.
Lars har en
kandidatgrad i kvantefysik, så kom og hør og deltag!

Køb og udskriv billet her. Medlem af LNS 100 kr, andre 130 kr.
Du kan også tilmelde dig på 6070 4887 og betale ved indgangen 

Farverige Forårs Foredrag

 

 

Finn Påske, forfatter, 28. marts kl 19 - 21.30
Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500
"Sprogets Kraft – Hvad er det dog, vi siger?”  
Finn Påske fortæller om, hvordan vi bruger mange ord hver dag, både det talte ord for at kommunikere med andre mennesker, men også det utalte - den indre dialog, som vi bruger over for os selv. Ved at blive bevidst om, hvordan ord påvirker os, kan man ændre sit sprog og dermed skabe forbedrede resultater i sit liv.

Læs mere her og bestil billet
 
 
- eller tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Indkaldelse til LNS Generalforsamling

 

Læs Dagsorden
Lørdag d. 1. april 2017 kl. 13.30-17.30 på Møllegården
Møllegårdsvej 3, Osted, 4321 Lejre