Forsikring for alternative behandlere

Gruppeansvarsforsikring for LNS medlemmer

LNS har indgået en aftale med DanOx Rådgivning om tilbud på en professionel gruppeansvarsforsikring, der også omfatter ansvaret ved behandling og rådgivning. Tilbuddet gives til klinikmedlemmer af LNS, herunder medlemmer af vore medlemsforeninger, der har tilsluttet sig LNS' Forum for Kvalitetsudvikling. Ordningen i sin helhed fremgår nedenfor, men du kan også downloade den her.

 

Professionel gruppeansvarsforsikring
for alternative behandlere

Alternative behandlere har hidtil savnet en mulighed for at forsikre sig mod skader på klienter, der skyldes den udførte behandling eller rådgivning. Dvs. en ordning der gælder for klinikken.

LNS har nu revideret og truffet en særaftale med DanOx Rådgivning om en  gruppeansvarsforsikring, der tilbydes professionelle helseudøvere i LNS, fx behandlere, skoler og undervisere samt helseudøvere med rådgivning og konsulentservice. Forsikringen tilbydes også medlemmer af medlemsforeninger, der har tilsluttet sig LNS' Forum for Kvalitetsudvikling.

Sædvanligvis dækker en erhvervsansvarsforsikring skader, hvis behandleren uforvarende kommer til at forvolde skade på klientens effekter.  Denne nye behandlerforsikring dækker nu også skader påført patienten under udøvelsen af behandlerens eller rådgiverens arbejde.

Når forsikringen er tegnet, og en klient mener at være skadet, skal forsikringsselskabet først vurdere den påståede skade, før en forsikret behandler accepterer den. I forståelsen af forsikringens nytteværdi må man huske, at det kan være vanskeligt at føre bevis for en skade i retten, uanset hvad både klient og behandler beretter, ikke mindst hvis det drejer sig om psykoterapi. Uden faktuelle beviser, der kan medføre en domsfældelse i retten, er der ingen erstatning at hente. Alligevel ser LNS det som et grundlæggende og stort fremskridt at kunne tilbyde og etablere en sådan forsikring for vore mellemmer / klinikkerne.  


Betingelser for et medlemskab med forsikringsdækning

F
orsikringsdækningerne kan tilbydes alle vore godkendte medlemmer, idet Forum for Kvalitetsudvikling forpligter sig til overfor forsikringsselskabet at stå inde for kvaliteten hos det enkelte forsikrede medlem. De medlemmer, der ønsker denne forsikringsdækning,skal fagligt godkendes af den forening, de er medlem af.

Prisen
Sammenlignet med en individuelt tegnet erhvervsansvarforsikring er prisen på 600 kr. årligt per klinik særdeles attraktiv.

 

Tilmelding

Ordningen administreres for LNS af ”Portalen for e-respons A/S”. Nye medlemmer kan tilmelde sig på www.gladeklienter.dk, og allerede medlemmer sender blot en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om cvr-nummer og ønsket starttidspunkt.Med venlig hilsen
LNS Landsorganisationen NaturSundhedsrådet

Se andre gode tilbud fra samme forsikringsmæglerfirma, som vi gerne giver videre.  

LNS - det naturlige samlingssted