LOLEX

 

LOLEX ledes af Lone Blanner Jul og Lotte Timmermann

De har ekspertise inden for fødevarelovgivning og rådgivning om mærkningsreglerne for fødevarer og kosttilskud,  tilsætningsstoffers lovlighed, korrekt ingrediensangivelse, egenkontrol, ja, i det hele taget ved de, hvordan man som kosttilskudsvirksomhed skal gebærde sig i lovjunglen.

Oplysning til vores erhvervs- og branchemedlemmer

NYE KRAV i forbindelse med indførelsen af Elite-smiley-ordningen:

Pr. 1. maj 2008 skal enhver fødevarevirksomhed [kosttilskudsvirksomhed], der markedsfører sig på egen hjemmeside, vise sine seneste fire kontrolrapporter hhv. kontrolresumeer på hjemmesiden. De skal placeres på et let synligt sted. Enten skal hjemmesiden vise kopier af rapporterne – eller den kan linke til firmaets side påfindsmiley.dk. Når du har oprettet linket en gang, vil det altid vise dine kontrolrapporter.

Af detailhandlen kræves det desuden, at rapporterne fremover skal kunne læses af kunderne, INDEN de går ind i forretningen. Det betyder i praksis at smiley-rapporterne skal ud at hænge på døren eller i vinduet, eller på et andet ude fra lige så synligt sted. Butikker med flere indgange skal have rapporter hængende ved alle indgange.

Kilde: LOLEX aps, www.lolex.dk
Læs om Elitesmiley-reglerne her
www.findsmiley.dk

LNS - det naturlige samlingspunkt