På glædeligt gensyn til LNS arrangementer i Værløse Kirke!


"En teknologisk revolution - anderledes end vi før har oplevet”Værløse Kirke21. nov. 19:00
Vi er vidne til, at et paradigmeskift vil revolutionere verdens sundhedssektor med ubegrænsede muligheder. Bl.a. præsenterer foredragsholderen i aften, Kenneth Anderson, en unik Category Creator, et armbånd på håndleddet!
Læs mere, tilmeld dig og betal på http://lns.billetexpressen.dk/ 
Du kan også tilmelde dig på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
”Når svarene ligger i dine celler”Værløse Kirke31. okt. 19:00
Lars Mygind om Transbiologisk traumeterapi som repræsenterer et paradigmeskift i vor forståelse af helbredelse og bevidsthed. Kom og hør hvordan man kan identificere triggere og især før-fødselstraumer, og hvordan man ved at helbrede konkrete aspekter af disse traumer baner vej for et mere behageligt liv.
Læs mere, tilmeld dig og betal på http://lns.billetexpressen.dk/ 
Du kan også tilmelde dig på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Dowser Johnny Wulff er gået bort

Efter kort tids sygdom afgik Johnny Peter Wulff ved døden fredag d. 2. september på Køge Sygehus.

Johnny var en ressource-person på mange måder, et hjælpsomt menneske og en personlighed kendt for sine alternative synspunkter. Mange søgte hans viden inden for jordstråling og mobilstråling og Johnny blev i de senere år en eftertragtet foredragsholder. De store spørgsmål om universets opståen og forholdet mellem sjæl og legeme – og tidens og rummets natur var hans store interesse, og han gik med tanker om at stifte et dansk metafysisk institut som mødested for alternative meninger og holdninger. Der var brug for ham til alt det han kunne, og vi vil savne ham især på vore messer og arrangementer, hvor han altid gav en hånd med.

Æret være Johnnys minde.  

Når jurister ikke er jurister - og politikere og befolkning snorksover!

Kurt Lindekilde v. Center for Spirituel Lægekunst tager i sit nyhedsbrev af 25. marts ”urtesagen” op. Han opfordrer os alle til at komme op på barrikaderne og støtte Morten Krabbe mod Fødevarestyrelsens urimelige, uansvarlige og besynderlige holdning, som vist nok kun kan finde sted i Danmark! Vi kan kun være enige heri. Læs videre her.

Verden har brug for at blive sat på sporet til noget radikalt nyt

Verden har brug for at blive sat på sporet til noget radikalt nyt -

vil du bidrage, så lad dig inspirere af denne youtube-video på 15 min,

hvor smukke billeder og min meditative stemme guider dig

ind i fredsfyldte indre rum til gavn for dig, menneskeheden og

hele jordkloden.
Deltag i den smukke, klare guidede meditation ved læge, spirituel psykoterapeut og forfatter Kurt Lindekilde

Videoen varer ca. 20 minutter, men er det hele værd.

En ildsjæl er taget herfra

Knud Broager er gået over. Han døde tidligt lørdag d. 20. februar på Holbæk Sygehus efter længere tids sygdom.

Knud var suppleant i LNS og derudover et sjældent engageret menneske - en ildsjæl med en viden af stor karat. Han var selv et udtryk for livsglæde og humor havde altid en vits i lommen. At hjælpe andre til en bedre livskvalitet var hele livet hans store mærkesag og Knud havde altid mange sundhedsprojekter i gang. Gennem foredrag og artikler var han inspirator og fortaler for andre behandlingsmetoder, hvilket han også selv valgte i forbindelse med sit sygdomsforløb.

Vi er mange i den alternative sundhedsverden, der skylder Knud stor tak for hans arbejde og for den tid vi havde sammen med ham på jord. Vi ønsker held og lykke på rejsen mod nye opgaver.

Vore tanker går til hans hustru Wivi og datter Camilla.

Æret være Knuds minde.

I taknemlighed - Bestyrelsen i LNS